Breakfast Eindhoven

Als je op zoek bent naar een gezellige locatie voor een breakfast in Eindhoven, dan is Krokmadam de perfecte plek! Ontbijten wordt dankzij het uitgebreide aanbod aan heerlijke gerechtjes, tosti’s, juices en dranken geen dagelijkse routine meer, maar een waar genot. Of je nu alleen wilt ontbijten of in het bijzijn van vrienden, Krokmadam heeft alles wat nodig is om de dag goed te beginnen en meer energie te hebben!

Krokmadam, dé plaats voor een uitgebreid breakfast Eindhoven

Je kan bij ons zo uitgebreid eten als je zelf wil. De menukaart beperkt zich dan ook niet tot een gewoon gebakken ei of een slappe koffie: er valt heel wat meer te ontdekken. Zo is er een heus aanbod aan yoghurt voor als je zin hebt in een licht ontbijt. Zowel naturel smaken als combinaties met noten, cornflakes en vers fruit zijn mogelijk. Maar ook voor een steviger ontbijt zit je goed bij ons. Wat dacht je van een goede tosti met heerlijke gesmolten kaas? Met ons brede aanbod aan tosti’s zit er altijd iets voor jou bij! Vega, vlees of vis, veel groentes, of liever nog meer kaas? Geen probleem!

De Damn Tasty bevat gegrilde scharrelhoen, taugé, bosui, Gruyere, Weidekaas en Tikka Marsala voor een exotische smaak. De Ham Cheese Tomato toast bevat eveneens verschillende kazen, maar de combinatie met boeren achterham, prei, rode ui, bosui en tomaatjes maakt het helemaal af. Als je écht van de specialiteit wilt genieten, dan kan de KrokMadam met kaas, achterham en een lekker gebakken eitje je misschien bekoren!

Het Veggie aanbod is eveneens groot. Hierbij kun je kiezen voor de Italia Style toast met zongedroogde tomaat, pesto, cheddar kaas, basilicum en smeuïge mozzarella. Als je juist wat meer groentes wilt, dan is de Spinace ideaal. De combi van Weidekaas, Gruyere, prei, ui en spinazie maakt deze tosti extra gezond en super lekker!

Lekkere koffie en gezonde sapjes, essentieel bij een breakfast Eindhoven

Maar een ontbijt is pas echt compleet met een goede kop koffie! Krokmadam heeft een heuse drankkaart met espresso’s (of dubbele espresso), gewone koffie, koffie met melk, cappuccino, latte macchiato, americano koffie, enzovoort.

Ook voor de gezonde eters is er heel wat mogelijk. Niets beter dan een versgeperst sapje om de dag te beginnen, en ook dit is mogelijk bij een breakfast Eindhoven. Van juices op basis van sinaasappelsap, aardbei en banaan tot sapjes waarin blauwe bessen, mango en komkommer verwerkt zitten. Er kan zelfs gember of framboos toegevoegd worden om het allemaal nog gezonder te maken! Deze juices geven je meteen energie om de dag door te komen, en zijn dan ook het perfecte ontbijt.

Of kom eens langs voor een Eindhovense lunch of Eindhovense brunch!

Bekijk hier onze menukaart!

 

Breakfast tosti Eindhoven