Brunch Eindhoven

Wat is er nu lekkerder dan je vrije dag op te starten met een heerlijke brunch? Lekker bijkletsen met vrienden of familie onder het genot van een lekkere tosti, salade, yoghurt, sapje, soepje en goede koffie. Brunchen symboliseert het begin van een nieuwe dag, en wat jij eet bepaalt jouw energie en gevoel gedurende de rest van de dag! Voor de lekkerste brunch Eindhoven, zit je goed!

Krok Madam is dé tostibar voor een lekkere en gezonde brunch Eindhoven. Naast het grote aanbod aan gerechten en dranken draagt ook de algemene gezellige sfeer van onze tosti bar bij aan de ervaring van de brunch. Of je nu alleen een snelle hap wil kunnen eten voor het werk of met vrienden of collega’s jouw vrije dag goed wil inzetten. Krok Madam biedt alles wat je nodig hebt!

Een gevarieerde brunch Eindhoven bij Krok Madam

Brunchen kan op ontelbaar veel manieren, en dat is dan ook waarom de menukaart zoveel opties bevat. Van gewone yoghurt of yoghurt met noten en vers fruit tot tosti’s voor vegetariërs of tosti’s met vlees, alles is mogelijk. Daarbij zijn er ook diverse dranken beschikbaar, zoals allerlei soorten koffie om de dag goed te beginnen. Wat meer info over het aanbod van Krok Madam is hier dan ook op zijn plaats als je het beste uit jouw brunch wil halen!

Yogurt is waarschijnlijk één van de gezondste en lekkerste voedingsmiddelen die er bestaan. En daarom bieden we dat ook aan op onze kaart. Je kan kiezen tussen naturel yoghurt of yoghurt met walnoten, cornflakes en fruitstukjes. Hoe dan ook is het een lichte maaltijd die je veel energie geeft!

Toasted sandwiches behoren natuurlijk ook tot het aanbod (Krok Madam is niet voor niets een tostibar), en komen dan ook in vele varianten. Van tosti’s voor vegetariërs met verschillende soorten kazen (Weidekaas, mozzarella,..), aangevuld met uitjes, prei en nog meer groenten tot toasted sandwiches met verschillende soorten vlees (zoals achterham) voor zij die liever een zwaardere brunch hebben. Er is natuurlijk ook de specialiteit van het huis, de Krokmadam. Waarbij allerlei groentes en een lekker eitje zorgen voor een zalige smaak aan het begin van de dag.

Ook drank hoort erbij!

Natuurlijk is een brunch Eindhoven geen brunch zonder drankje. Of dat nu een gewone koffie is of een gezonde juice met groenten en fruit. Er zijn tal van koffie’s beschikbaar bij Krok Madam, van gewone zwarte koffie tot koffie met melk en latte macchiato’s.

Juices zijn dan weer de ideale manier om op een natuurlijke manier energie te krijgen in de ochtend. En deze komen in verschillende variaties met groenten zoals spinazie of komkommer en fruit, waaronder sinaasappel, bosbes, en nog meer. Daarbij zorgt bijvoorbeeld gember ervoor dat het sapje nog gezonder wordt. De ideale mix van ingrediënten om de dag supergezond te beginnen!

Bekijk hier onze menukaart! Of kom eens lekker eten in Eindhoven bij ons voor een lekkere lunch Eindhoven of een ontbijt Eindhoven.

 

Brunch Eindhoven