Koffiebar Eindhoven

Heb je zin in een heerlijk kopje koffie? Een koffiebar Eindhoven is dan ook de ideale plaats om te genieten van een lekkere kop koffie en een klein hapje! Hoewel ’s morgens thuis koffie drinken natuurlijk ook een mogelijkheid is, biedt een gezellige koffiebar met een divers aanbod toch wat extra’s. Krok Madam heeft het helemaal voor elkaar. Met een koffiebar waar heerlijke, aromatische koffie, maar ook lekkere gerechtjes en gezellig samenzijn centraal staan!

De beste koffiebar Eindhoven

Misschien kun je je een ochtend zonder koffie niet meer inbeelden? Koffie geeft energie, geeft je de mogelijkheid om met familie en vrienden gezellig samen te zijn en het is ook gewoon lekker! Wij weten dit maar al te goed, en bieden je dan ook de perfecte locatie om nog méér van alles te genieten. Je kan ter plaatse koffie drinken en een hapje eten, maar als je haast hebt is het natuurlijk ook mogelijk om je drankje en gerecht mee te nemen. Zo bestaat er geen excuus om niet van de heerlijkheid van een goed bakje koffie te genieten!

Open van ’s morgens tot ’s avonds

Natuurlijk is koffie niet alleen ’s morgens lekker. Ook in de namiddag na het eten, of net na het werk wilt u kunnen genieten van een lekkere kop. Krok Madam is doorlopend open van 8.00 tot 18.00 uur, van maandag tot vrijdag. Tijdens het weekend kunt u eveneens genieten van heerlijke koffie, van 9.00 ’s ochtends tot 18.00 ’s avonds. Krok Madam ligt op slechts tien minuutjes stappen van het Eindhoven Centraal Station, naast de Blob en vlak om de hoek van het 18 Septemberplein. Het adres is de Nieuwe Emmasingel 5, 5611 AM, Eindhoven. Voor meer informatie over het aanbod kunt u terecht op het nummer 040-842 04 85!

Tosti’s bij Krok Madam

Het koffie aanbod gaat van een gewone espresso tot romige cappuccino’s en latte machiato’s. Tenslotte heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen diverse soorten thee. Ideaal dus voor de gene die eens zin hebben in iets anders!

Maar wat is koffie alleen? Toch maar gewoon koffie! Wij willen dat onze bezoekers en loyale klanten niets missen, en de koffiebar Eindhoven heeft zijn naam niet gestolen. U kunt er naast heerlijke koffie en thee ook verrukkelijke tosti’s krijgen, naast salades, gezonde juices, visgerechten en soepen. Ook voor een ontbijt en gerechten specifiek voor kinderen kunt u bij deze koffiebar Eindhoven terecht. Tenslotte zijn er zelfs vernieuwende veggie gerechten voor de vegetariërs onder ons. Voor elk wat wils dus bij Krok Madam!

Bekijk hier onze menukaart! Zin in een goede lunch of ontbijt en een lekker bakje koffie? Dat kan ook!

 

Coffeebar Eindhoven