Lunch Eindhoven centrum

Eindhoven is ongetwijfeld één van de gezelligste steden om te gaan winkelen of een hapje te gaan eten. Met vrienden, familie of collega’s genieten van een aangename lunch is dan ook extra leuk in deze stad! Krok Madam heeft de perfecte locatie gevonden om jou het beste van het beste te kunnen geven op al deze vlakken, vlakbij het centrum van de stad in de Nieuwe Emmasingel. Zowel qua gerechten als gezelligheid komt dit restaurant verrassend uit de hoek, voor een heerlijke lunch Eindhoven centrum!

Een lunch Eindhoven centrum is hoe dan ook een leuke ervaring. Zolang je maar de juiste plaats uitkiest en het moment met anderen kunt delen. Bij de middagmaaltijd draait het allemaal om lekkere gerechten, samenzijn met geliefden en genieten van een leuke sfeer die teweeg is gebracht door een aangenaam interieur. En wie kan je dat bieden? Precies, Krok Madam!

De keuze is reuze bij lunch Eindhoven centrum

Het uitgebreide aanbod aan gerechten is waarschijnlijk één van onze sterkste aspecten. En het is ook één van de belangrijkste bij een lunchmaaltijd. De menukaart biedt voor elk wat wils: van vegetariërs tot liefhebbers van vlees, kinderen en zoetekauwen. Niets ontbreekt!

Salades komen in diverse vormen, waaronder de Ceasar Salad met Romeinse sla, croutons, ansjovis, kaas, een gekookt eitje en een topping. Daarnaast kunnen ook de Ceasar Salad Chicken met kip of de variant met Gamba voor voldoening zorgen.

Als je echter meer zin hebt in een lichte maaltijd, dan is een soepje misschien de beste keuze. Zo is er tomatensoep of kerriesoep. Deze laatste onderscheidt zich door de heerlijke crème van kerrie en de gamba’s, waardoor een opvallende en visachtige smaak bereikt wordt. Over vis gesproken, ook als je zin hebt in zalm zul je niet teleurgesteld huiswaarts keren. Zo zijn er tosti’s met gerookte zalm, verschillende soorten uitjes, crème fresh en dille als smaakmaker!

De Hawaii tosti is dan weer gemaakt van boeren achterham en gerijpte Weidekaas om een unieke smaak te bezorgen, met frisse, lichtzure ananas als aanvulling op het geheel. Voor kinderen is er tenslotte ook heel wat mogelijk, waaronder een gewone tosti met kaas, of een Ham Cheese tosti met zowel Jonge weidekaas als achterham.

Drank is al even belangrijk bij een lunch Eindhoven centrum!

Maar wat is een lunch zonder een heerlijk verfrissend of hart verwarmend drankje? Wij weten hoe belangrijk het is om een verfrissende frisdrank, een gezellige koffie of een gezond sapje te hebben bij je eten. Koffie met of zonder melk, verschillende soorten frisdrank en een juice met blauwe bessen, mango, of, voor als je écht gezond wil doen, spinazie en gember, maken allemaal deel uit van het aanbod!

Bekijk hier onze lunchkaart! Maar je kan natuurlijk ook eens langs komen voor ons ontbijt of brunch.

Lunchen Eindhoven Centrum