Lunch in Eindhoven

Niets zo lekker als een lekkere lunchmaaltijd die je energie geeft om de rest van de dag door te komen. Of een uitgebreide lunch met familie of vrienden op een vrije dag. Krok Madam weet hoe belangrijk zo’n maaltijd is, en heeft dan ook een menukaart die voor ieder wat wils heeft. Of je nu zin hebt in lichte lunch, een snelle hap voor onderweg of een vullende maaltijd die je urenlang energie geeft, bij Krok Madam ben je aan het juiste adres voor een goede lunch in Eindhoven bij het lekkerste restaurant in Eindhoven centrum.

De middagmaaltijd is één van de belangrijkste maaltijden van de dag, en daarom is het dan ook belangrijk dat u het beste van het beste krijgt. Enkel zo kunt u volop genieten van een heerlijk gerecht dat daarbij ook nog eens gezond is!

 

Lunch in Eindhoven met lekkere tosti’s…

Lunchen is niet zomaar een kwestie van eten, het is meer dan dat. Natuurlijk is een goede, gezonde en vullende maaltijd één van de belangrijkste factoren bij een middagmaaltijd. En Krok Madam draagt kwaliteit dan ook hoog in het vaandel. Daarom biedt de menukaart heel wat variatie, waarbij enkel de beste ingrediënten gebruikt worden om uiteindelijk een heerlijk gerecht klaar te maken!

Zo is de Cheese toast met Gruyere, prei, ui en Weidekaas één van de lekkerste vegetarische opties. Ook de Three Cheese tosti met twee soorten kazen (waaronder cheddar) en aanvullende groenten zijn perfect als gezonde maaltijd. De Cheese Tomato toast bevat eveneens verschillende kazen en ui, maar ook tomaat, waardoor het geheel een frisse bijsmaak krijgt.

Het vegetarische aanbod bij Krokmadam is dus ook groot, maar wat als u toch liever een stukje vlees heeft? De Ham Cheese Tomato tost met Gruyere, boeren achterham, uitjes en tomaat is precies wat u zoekt. Daarbij is er ook The Naughty One, een tosti met zowel Weidekaas als bacon, aangevuld met verschillende groenten. Voor het beste van twee werelden!

 

..en natuurlijk nog veel meer!

Ook zoetigheden staan echter op de menukaart van Krokmadam. Zo is er heerlijke Marmelade, met jonge Weidekaas met aardbeienjam voor een combi van romig en zoet. Ook de Hawai heeft iets fruitig dankzij de ananas, maar wordt uitgebalanceerd met Weidekaas en boeren achterham.

Heb je meer zin in andere gerechten, bijvoorbeeld met vis? Dan stelt ook hier onze menukaart je niet teleur. De Smoked Salmon bevat gerookte zalm, rode ui en bosui, crème fresh en als afwerking dille voor een kruidige bijsmaak. De Tuna tosti pakt dan weer uit met lekkere tonijn en gerijpte cheddar. Het resultaat: hoe dan ook gerechten die zowel op het vlak van smaak als voldoening verrassend uit de hoek komen en u een uiterst gezellige en heerlijke lunch maaltijd kunnen bezorgen!

Al met al kom je voor de lekkerste lunch in Eindhoven naar Krokmadam! Of kom je eens langs voor onze brunch of ontbijt?

Bekijk hier de menukaart!

 

Lunch Eindhoven