Lunchen in Eindhoven

Je kent het gevoel: je bent al de hele ochtend aan het werk en tegen het middaguur krijg je toch wel zin in iets lekkers. Tijd voor lunchen Eindhoven! Maar een goede eetgelegenheid vinden waar je zowel lekker als gezond kunt eten is niet altijd ene eenvoudige opdracht. Krok Madam bevindt zich echter centraal in de stad, zodat je  kunt genieten van lekker lunchen in Eindhoven in een gezellige tostibar!

Iedereen heeft zo zijn voorkeuren, en dat is dan ook iets waar De Krokmadam rekening mee houdt. Zo kun je kiezen tussen verschillende gerechten, van licht en klein tot groot en vullend. Op die manier ben je zeker dat je steeds opnieuw verrast wordt door een heerlijke smaak en voldoening!

 

Lunchen in Eindhoven bij Krokmadam, iedereen tevreden

Net zoals het ontbijt een belangrijke maaltijd is om de dag goed te beginnen, is de lunch al even essentieel om de rest van de dag vol energie door te komen. Wij bieden dan ook gerechten aan die alles bieden waar jij naar zoekt. Van gezonde sapjes tot visgerechten, tosti’s voor kinderen en allerlei dranken en zoetigheden, niets ontbreekt in het aanbod. Op die manier kunt u genieten van heerlijke smaken en veel variatie! Dus voor lekker en gezond lunchen Eindhoven, ben je bij Krok Madam aan het juiste adres!

Visgerechten

Visgerechten behoren tot het basisaanbod van Krokmadam, waarbij je de keuze hebt tussen gerookte zalm met prei, rode ui, smaakmakende dille en crème fraiche, of tonijn, aangevuld met gerijpte cheddar kaas, rode ui en prei. Ideaal als een goede lunchmaaltijd! Aan kinderen wordt ook zeker gedacht: zo kun je er heel wat tosti’s verkrijgen met onder andere jonge Weidekaas, of met ham én kaas voor nog meer smaak. Het gebruik van kwalitatieve kaas en boeren achterham maakt deze tosti’s tot een ware lekkernij voor kinderen.

Lunchen Eindhoven: met gezonde sappen

Zoals vermeld is het belangrijk gezonde voeding binnen te krijgen om de dag goed door te komen, en dat bieden wij dan ook. Van gewoon sinaasappelsap tot gemengde sapjes met aardbei, banaan en blauwe bessen, of extra gezonde juices met komkommer en gember, alles is mogelijk.

Als je het graag nog een stapje verder neemt, dan kun je ook genieten van de super healthy juices. Hierbij worden zoete fruitsoorten zoals banaan en mango aangevuld met andere gezonde ingrediënten zoals avocado voor een smeuïge smaak, citroen voor een gezonde dosis vitamine C, amandelmaak voor een volle textuur, of chiazaden voor de gezonde vetten. Daarbij wordt ook spinazie toegevoegd zodat jij jouw portie groene groenten binnen hebt. En gember maakt het tenslotte helemaal af!

Frisse drankjes en koffie

Elke maaltijd verdient natuurlijk een drankje als afsluiter, en ook op dat vlak stelt de Krokmadam niet teleur. Zo kun je kiezen tussen verschillende frisdranken, gewoon water of water met een bubbeltje. Ook een hebben we een scala soorten koffie zijn, waaronder gewone zwarte koffie, cappuccino, koffie met melk, enzovoort. Oneindig veel keuze!

Bezoek nu Krokmadam voor gezellig en gezond lunchen in Eindhoven, het leukste restaurant in Eindhoven centrum! Of kom eens langs voor ons ontbijt of onze brunch!

Bekijk hier onze menukaart voor lunchen in Eindhoven!

lekker lunchen in Eindhoven