Lunchroom Eindhoven

De lunch is ongetwijfeld een belangrijke maaltijd om de dag goed door te komen. Of je nu zin hebt in een lichte, gezonde maaltijd of een lunch die je veel energie geeft. In een stad als Eindhoven is het aanbod enorm uitgebreid. En daarom is een lunchroom Eindhoven dan ook zo belangrijk. Op die manier vind jij hoe dan ook wat je zoekt en krijg je een voldaan gevoel!

Krok Madam is precies wat je nodig hebt als je echt zin hebt in iets gezonds, lekkers én gemakkelijks. Het is dan ook de ideale lunchroom Eindhoven voor tijdens de werkuren of op vrije dagen. Van tosti’s tot salades en verse gezonde sappen, de menukaart van deze lunchroom bied al het nodige om je van een lekkere en gezonde maaltijd te verzekeren!

 

De meest gevarieerde lunchroom Eindhoven

Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde voorkeuren op het vlak van eten. Dat zorgt er juist voor dat we een uitgebreide menukaart hebben met een heel gamma aan verschillende gerechten en smaken. Zo kun je genieten van een salade met rauwe groentes voor een lichte lunch. Maar natuurlijk behoren ook onze heerlijke tosti’s tot het aanbod. Hierbij kun je kiezen tussen tosti’s met vegetarisch beleg zoals verschillende soorten kaas, uitjes, prei, enzovoort. Of een tosti met vlees zoals boeren achterham. Hoe dan ook gaat het altijd om een vullende maaltijd die zowel op het vlak van smaak als gezondheid helemaal goed zit. En jou dus energie kan geven voor de rest van de dag!

 

De lekkerste gerechten bij krok Madam

Als je gaat lunchen, dan wil je natuurlijk precies weten waaruit je maaltijd uit bestaat en of het lekker en gezond is. Lunchroom Eindhoven Krok Madam gebruikt altijd natuurlijke ingrediënten. Daardoor is zowel de smaak als de gezondheid van de tosti’s, salades en andere gerechten van topkwaliteit. Zo is er een heel aanbod aan tosti’s met diverse soorten kaas een groenten voor een smeuïge textuur en volle smaak. Maar ook specialiteiten zoals de Krok Madam tosti behoren tot het aanbod, waarbij de smaak van een heerlijk eitje het gehele gerecht heerlijk maakt.

Ook sapjes kunnen ideaal als middagmaal dienen, en onze menukaart is ook op dat vlak uitgebreid. Van sapjes met verschillende soorten fruit (waaronder mango en banaan) tot extra gezonde juices met groenten zoals spinazie en komkommer. Alles is mogelijk. Daarbij zorgen specerijen zoals gember ervoor dat de smaak nog unieker is en de sapjes nog véél gezonder!

Tenslotte kun je de lunch afsluiten met een drankje, ofwel verfrissend ofwel gezellig en warm. Koffie, koffie met melk, cappuccino’s, diverse soorten thee en nog veel meer maken de menukaart voor iedere bezoeker interessant. En dat maakt een bezoekje aan Krok Madam dan ook zeker waard!

Bekijk nu onze menukaart! Of kom eens langs voor ons ontbijt of onze brunch!

Lunchroom Eindhoven