Ontbijten Eindhoven

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, en dat weten wij maar al te goed! Ontbijten Eindhoven wordt dankzij deze tostibar een waar plezier en niet zomaar een dagelijkse routine. Het uitgebreide aanbod aan heerlijke ontbijtgerechten maakt Krok Madam de ideale locatie voor een ontspannend en gezellig ontbijt!

Het aanbod aan ontbijtgerechten voor ontbijten Eindhoven

Ontbijten Eindhoven kan lekker uitgebreid gebeuren. En onze menukaart beperkt zich dan ook niet tot een gewone omelet of een simpele koffie. Het uitgebreide aanbod aan heerlijke gerechten helpt je meteen om de dag goed te beginnen is. De ontbijt menukaart bevat verschillende soorten yoghurt, waaronder een naturel variant of één met walnoten, cornflakes en vers fruit. Ook kun je een worstenbroodje bestellen. Voor wie ’s morgens echter liever een iets anders proeft, is er ook een heel gamma aan speciale tosti’s verkrijgbaar.

Veggy toasts

Een tosti met gerijpte Weidekaas, prei, bosui, rode uit en Gruyere is de perfecte combi tussen kazig en fris. De Three Cheeses toast met rijpe cheddar, gerijpte Weiderkaas en Gruyere is dan weer voor wie écht van kaas wil genieten.

De Delicious Veggy toast bevat geitenkaas, Gruyere, tijm, walnoot, spinazie, honing en een rode uit compote, en heeft ongetwijfeld een unieke smaak. Tenslotte is er ook een sandwich met mozzarella, groene pesto, basilicum, cheddar en zongedroogde tomaat – ideaal als je zin hebt in een Mediterraans ontbijt!

Toasts met vlees

Maar als je liever wat vlees hebt bij het ontbijt, dan kan de Morning after toast je misschien bekoren. Deze bevat eveneens Weidekaas, gegrilde paprika, prei, bosui en chorizo. De Delicious Meat bestaat dan weer uit met achterham, serranoham en gruyère. Ook kun je een klassieke Krok Monsieur bestellen. Hierbij vormen achterham en weidekaas de basis, aangevuld met verschillende soorten ui en prei.

Verse sapjes voor een ochtend vol energie

Om de dag écht goed te beginnen hoort natuurlijk een goede dosis vers fruit bij het ontbijt. Onze verse sappen van geven je veel energie zodat je productiever bent en je je goed voelt! Van gewoon sinaasappelsap tot een mengeling van sinaasappel, gember en komkommer, het aanbod is groot. Ook blauw en rood fruit zoals aardbeien en blauwe bessen, of tropisch fruit zoals mango kunnen in de juices worden verwerkt om ze nog frisser te maken!

Koffie en thee, ook belangrijk bij het ontbijt

Om het ontbijt helemaal compleet te maken zijn koffie en thee echter ook onmisbaar! Krok Madam staat bekend om het grote aanbod aan verschillende soorten koffie en thee, die perfect als aanvulling dienen op de gerechten. Zo kun je Espresso of dubbele espresso bestellen, maar ook koffie verkeerd en cappuccino staan op de menukaart.

Bekijk hier ons complete aanbod op de menukaart voor ontbijten Eindhoven! Of kom eens langs voor onze lunch of onze brunch op zondag.

Ontbijten Eindhoven