Tostibar Eindhoven

De laatste jaren is het aanbod in eten enorm vergroot. Zeker in grote steden waar een groot publiek met verschillende dieetwensen aanwezig is. Een tostibar Eindhoven is de ideale plaats voor mensen om te genieten van een kleine of grote maaltijd. Krok Madam profileert zich als kwalitatieve tostibar, waarbij het aanbod zich natuurlijk niet beperkt tot enkel tosti’s!

Krok Madam biedt een heel gamma aan lekkere tosti’s, salades, visgerechten en nog veel meer. Maar vooral die eerste maken het tot wat het is. Een tosti is gewoon gemakkelijk én ontzettend lekker, en dat is dan ook precies waarom Krok Madam zoveel succes kent!

Tosti’s van alle soorten bij tostibar Eindhoven Krok Madam

Tosti’s komen in heel wat verschillende soorten, en ons aanbod is dan ook erg uitgebreid:

Veggy tosti’s

Van de Cheese toast met Gruyere, prei, rode ui, bosui en gerijpte Weidekaas tot de Three Cheese tosti waarbij rijpe cheddar, Gruyere en Weidekaas, alsook verschillende soorten ui voor smaak zorgen, alles is mogelijk.

Of wat dacht je van De Delicious Veggy toast met twee verschillende soorten kaas. Aangevuld met tijm, walnoot, compote van rode uit, spinazie en honing is dan weer iets zoeter. Terwijl de Italian Style tosti – met mozzarella, groene pesto, cheddar, basilicum en zongedroogde tomaat – een kruidige tint heeft. Tenslotte zijn er ook tosti’s verkrijgbaar met Brie, cranberry, walnoot, honing en appel voor een verrassend volle en toch frisse smaak.

Tosti’s met vlees

The Morning After is het ideale ontbijt. Op basis van chorizo, Gruyere, rode ui en bosui, prei, gerijpte Weidekaas en gegrilde paprika. Voor een tosti met een unieke smaak is de Hungry Henriette op basis van gegrilde scharrelhoen, gerijpte kaas, zongedroogde tomaat en avocado dan weer perfect.

De Meatloaf tosti bevat gehakt, eveneens Weidekaas en Gruyere, alsook een pittige tomatensaus voor een extra smeuïge textuur. Tenslotte is er de échte Krok Madam waarbij boeren achterham, twee soorten kaas en een gebakken eitje voor een zalige smaak zorgen.

Nog méér bij Krokmadam

Een tostibar is natuurlijk geen echte tostibar zonder alle nodige aanvullende gerechten en dranken. Zo zijn er heel wat verse, gezonde juices verkrijgbaar. Op basis van sinaasappelsap, blauwe bessen, banaan en aardbei, maar ook komkommer en gember worden in de sapjes gebruikt om ze gezonder te maken. Ontbijten en lunchen kan al evengoed bij Krokmadam. Waarbij je kunt kiezen tussen verschillende soorten yoghurt, ofwel naturel, ofwel met walnoten, cornflakes en vers fruit.

Tenslotte kun je elke maaltijd afsluiten met een lekker kopje koffie. Waarbij je kunt kiezen tussen gewone koffie, koffie verkeerd, cappuccino (of cappuccino XL!) en nog veel meer. Deze tostibar Eindhoven biedt hoe dan ook alles wat je nodig heeft om tijdens de middag, na het werk of op een vrije dag volop te genieten van een heerlijke, snelle maaltijd!

Bekijk hier onze menukaart!

Nieuwe Emmasingel 5 Eindhoven

Tostibar Eindhoven